Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Alle deals (56)

View as
 • 2 stk. æggebeholdere

  199 DKK
  Lav dit favorit æg i mikro ovnen med æg beholderen. Pocheret æg, røræg eller noget helt andet- du vælger selv.
 • Sensorstyret LED lys til toilettet

  259 DKK
  Lad det automatiske lys vise dig vejen når du skal ‘lade vandet’ om natten, med det smarte sensorstyrede LED lys til toilettet. Hver anden dansker skal på toilettet om natten.Hvorfor ikke bare stå op og gå på toilettet?
 • Kartoffelpose til mikroovn

  189 DKK
  Det har altid været nemt at lave mad i mikro ovnen men med denne kartoffelpose bliver det nu endnu nemmere at lave god mad i mikro ovnen. Lav kartofler i mikro ovnen på kun 4 minutter med den smarte kartoffelpose.
 • penispumpe

  319 DKK
  penispumpen er lavet i robust hård plastik og leveres med en strækbar dyse, der passer til enhver størrelse. Nem, diskret og behagelig at bruge. Vi leverer diskret, hurtigt og sikkert.
 • Smilekup Original: aktivt kul

  299 DKK
  Smilekup Original er aktivt kul fremstillet af 100 % ren og naturlig kokosnøddeskal, og er udbredt kendt til fjernelse af urenheder. Der er forskellige metoder til at producere aktivt kul, men kokosnøddeskal viser sig for at være den mest effektive.Fremstillingen foregår således, at de naturlige kokosnøddeskaller bliver forkullet i en ovn. Det er en længere proces, der afsluttes ved at det ny lavede kul afkøles i omkring otte timer før det er klar til brug.
 • Angry Mama

  199 DKK 99 DKK
  Er du også træt af besværlige madrester i din mikroovn. Angry Mama klarer nemt og hurtigt det beskidte arbejde for dig!
 • LED pandelampe

  259 DKK
  Når mørket sænker sig kan man virkeligt have god brug for en pandelampe. Lille og fiks så du kan have begge hænder fri. Brug den til alt fra en løbe, cykel eller ridetur.Gå en tur  med hunden, studere et kort eller rode med el.
 • Foldbare høretelefoner bluetooth

  399 DKK
  Disse lækre bluetooth stereo hovedtelefoner er lavet i et stilrent design – helt uden irriterende ledninger der kommer i vejen. Bluetooth rækkevidden er på op til 10 meter og de kan spille i i op til 10 timer pr. opladning.
 • smiley elektrisk rengørings børste

  699 DKK
  Med smiley Spin Skrubber – elektrisk rengørings børste kan du hurtigt og nemt få overstået rengøringen på vanskelige steder.
 • Trådløs infrarød LED lys skinne.

  399 DKK
  Smart lysskinne der registrerer bevægelse i mørke og automatisk tænder. kan bruges til belysning i garderober, skabe og skuffer. Slukker selv igen efter 20 sekunder. Super lækker skinne med hele 10 LED pære.
 • Vandtæt mobilpose

  149 DKK

  Super smart vandtæt universal pose/etui der beskytter din smartphone mod væske og støv. Posen er lavet i et solidt og sikkert PVC materiale. Du kan derfor anvende touch skærmfunktionerne imens den er i etuiet.

 • Alkometer

  499 DKK
  Hvor meget er for meget? Kom tvivlen til livs med dette smarte lille alkometer der passer til din smartphone. Kan nemt puttes i lommen eller i tasken.
 • Mobil stol x 3

  149 DKK
  Kender du det at man gerne vil have sin elskede mobil til at stå enten lodret eller vandret? Problemet er løst med denne lille sjove “mobile klapstol”. Klap blot stolen ud og læg trygt din mobil i stolen.
 • Vibrator Ring

  199 DKK
  Smiley Vibrator Ring er den perfekte penisring til jer, der gerne vil opnå endnu større nydelse, når I nyder hinanden.Med ringen  får I en lækker og støjsvag penisring i silikone,
 • Avocado multiværktøj

  199 DKK
  Synes du også at det er besværligt at få en avocado ud af skallen? Hvad enten du skal bruge avocado i salaten, på brødet eller til en stor portion guacamole.