Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/dealtown.dk/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Alle deals (43)

View as
 • 3 stk. smiley kabeldyr.

  199 DKK 59 DKK
 • Grip Knivsliber – knivens bedste ven

  189 DKK
  Grip knivsliber – knivens bedste ven ...Det kommer ikke an på størrelsen. Det er den lille smiley Grip knivsliber et godt eksempel på – anbring den på bordkanten og selv de sølveste knive bliver hurtigt skarpe igen.
 • Triple bil-lader med 3 USB-porte

  159 DKK
  Denne smarte triple bil-lader har hele 3 USB-porte, så du kan oplade flere enheder på samme tid. Nu behøver i ikke skændes om, hvem der skal have lov at oplade sin telefon først.
 • Foldbare høretelefoner bluetooth

  699 DKK 149 DKK
  Disse lækre bluetooth stereo hovedtelefoner er lavet i et stilrent design – helt uden irriterende ledninger der kommer i vejen. Bluetooth rækkevidden er på op til 10 meter og de kan spille i i op til 10 timer pr. opladning.
 • Mystery romantik boksen

  999 DKK 199 DKK
 • Super kraftig 20000 MAH powerbank

  399 DKK 169 DKK
  Tag din 20000 mah powerbank med, når du er en tur på stranden eller i parken og vil være sikker på, at du kan ligge længe og høre musik på din mobil eller tablet.
 • Smartphone bilholder

  269 DKK 99 DKK
  Monter din mobiltelefon eller MP3-afspiller solidt i din bil, med denne universelle bilholder. Holderen er meget let at montere og holder dit udstyr fast, med en kraftig sugekop.Holderen vejer: 106 gram og måler 80 mm x 55 mm
 • 3 x Fisk til dine høretelefoner

  149 DKK
  Hold styr på dine høretelefoner med en frisk plastik fisk! Ligger dine høretelefoner tit bare og roder rundt i lommen, så er hjælpen her med denne lille gadget. Bare rul kablerne rundt omkring fiskens knogler.
 • 2 stk. æggebeholdere

  199 DKK
  Lav dit favorit æg i mikro ovnen med æg beholderen. Pocheret æg, røræg eller noget helt andet- du vælger selv.
 • transportable bilholder

  199 DKK
  Er du ofte på farten så se her! Bilholderen er nem at installere. Den skal sættes i bilens luftkanal og kan nemt tages ud igen, når du ønsker det.
 • Smilekup Original: aktivt kul

  299 DKK
  Smilekup Original er aktivt kul fremstillet af 100 % ren og naturlig kokosnøddeskal, og er udbredt kendt til fjernelse af urenheder. Der er forskellige metoder til at producere aktivt kul, men kokosnøddeskal viser sig for at være den mest effektive.Fremstillingen foregår således, at de naturlige kokosnøddeskaller bliver forkullet i en ovn. Det er en længere proces, der afsluttes ved at det ny lavede kul afkøles i omkring otte timer før det er klar til brug.
 • Høretelefoner – earpods i fede farver

  199 DKK 69 DKK
  Kender du det at man har glemt sine høretelefoner når man er på farten. Det er super irriterende men nu har du mulighed for at købe et par til en super skrap pris. vælg mellem 8 fede farver.